ENERGIFORBEDRINGER TIL GAVN FOR ØKONOMI OG MILJØ

DINE ENERGIBESPARELSER STARTER HER

I KONSTANT tror vi på, at grøn fornuft betaler sig, og vi vil gerne fremme udbredelsen af vedvarende energi. Du kan derfor få tilskud til energibesparelser fra KONSTANT, når du investerer i eksempelvis varmepumper eller solvarmeanlæg. Tilskuddet gives i forbindelse med energiselskabernes energispareindsats.

Dit energitiltag har mange fordele: Du sparer på energien og dermed på pengene. Du øger komforten i din bolig, samtidig med du gør noget godt for miljøet. Med et energitilskud fra KONSTANT bliver udgiften til din energirenovering mindre. 

Energitilskuddet kan søges af private boligejere i hele Danmark. Og der er naturligvis ikke gebyr på tilskuddet, så du får hele tilskudsbeløbet udbetalt direkte til din konto.

KVALITET I ALT VI GØR

Vi stræber efter den højeste kvalitet i vores energibesparelser. Derfor kvalitetssikrer vi samtlige sager, inden vi indberetter dem til Energistyrelsen.

DET ER NEMT!

FÅ TILSKUD FRA KONSTANT

Du kan søge om tilskud til energibesparelser fra KONSTANT. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du skal have modtaget accept på tilskud fra KONSTANT, inden du bestiller anlægget eller indgår aftale med fagmand om opsætning af anlæg. Når du har ansøgt om tilskud og modtaget accept på tilskud fra KONSTANT, kan du påbegynde dit energiprojekt.

Når projektet er afsluttet, sender du dokumentationen på afsluttet projekt til KONSTANT, som efterfølgende udbetaler et kontant tilskudsbeløb direkte til din konto. Det er nemt.

På disse sider kan du:

Tilskuddet ydes som led i energiselskabernes energispareindsats. Når du får udbetalt tilskuddet, overdrager du KONSTANT retten til at indberette energibesparelsen til Energistyrelsen.

Finder du ikke det, du søger, på vores sider, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Telefon: 7222 6260
E-mail: energibesparelser@konstant.dk


Persondatapolitik

Hvis du sender os en mail med dine personoplysninger, samtykker du til, at vi behandler dine personoplysninger, som din mail indeholder, i overensstemmelse med vores retningslinjer for behandling af dine personoplysninger, jf. nærmere her.

Hvis du allerede ved, hvad du vil søge tilskud til, kan du udfylde ansøgningsskemaet med det samme.

Energirådgivning
Søger du information om vedvarende energiformer og energirigtige løsninger, eller vil du gerne have tips til at spare på energien i hverdagen, kan du læse meget mere om det på vores sider om energirådgivning.

TILSKUD OG ENERGIRÅDGIVNING