« Gå til nyhedsoversigt

Eltilmelding.dk: Fremtidens installationsblanket

Som netselskab ønsker vi løbende at forbedre den service, vi yder over for installatørerne og i sidste ende forbrugerne.

VISUE, som KONSTANT er en del af, har taget initiativ til udvikling af en ny platform til håndtering af installationstilmeldinger ved navn eltilmelding.dk.

KONSTANT har deltaget i arbejdsgruppen og styregruppen ifm. udvikling af platformen. Vi har bl.a. bidraget til udfærdigelse af kravspecifikationer og i udbudsprocessen med udvælgelse af IT-leverandør. Lokale installatører, som arbejder meget i KONSTANTs forsyningsområde, har desuden haft mulighed for at komme med input angående deres behov i hverdagen.

Målet med den nye platform er at styrke vores samarbejde med installatørerne, som vil opleve en øget brugervenlighed ift. korrekt oprettelse af en installationstilmelding. Installatørerne guides ikke blot igennem udfyldelse af tilmeldingen. De vil kunne få adgang til data fra netselskabernes forskellige systemer som eksempelvis kortudsnit fra GIS inkl. billeder af kabelskab, tilladte effektrettighed og maks. belastninger. Løsningen kan tilgås via mobile enheder, så installatøren kan forespørger på data og oprette en tilmelding ”i marken”.

Platformen forventes at blive lanceret den 1. januar 2023.