VI LEDER EL SIKKERT FOR ALLE

KONSTANTS STRATEGI

I KONSTANT arbejder vi sammen for at lede el sikkert for alle – og samtidig sikre en effektiv, bæredygtig og fremtidssikker energiforsyning. Det er ambitionen. Vi har derfor fokus på følgende parametre for at komme i mål med vores strategi for 2025: Det er afgørende, at vi sikrer tilpasningen af net-kapaciteten. Øget fokus på net-kapaciteten kan sikre den effektive drift af elnettet i en fremtid, der elektrificeres, og hvor vedvarende energikilder kommer til at udgøre en endnu større del af energiproduktionen.

Derudover skal vi varetage interesser i forhold til myndigheder, ejere og forbrugere.

Vi skal sikre en effektiv energiforsyning ved at have fokus på optimering via digitalisering. Optimering via digitalisering er nøglen til effektivitet og en fortsat høj forsyningssikkerhed.

Øget fokus på medarbejdere og kommunikation er vigtigt for at bibeholde en attraktiv arbejdsplads. Derfor har vi fokus på videreudvikling af vores dygtige medarbejdere og ledere - så vi netop kan lede vejen mod en effektiv, bæredygtig og fremtidssikker energiforsyning.

Endelig understøtter KONSTANT den grønne omstilling ved fremadrettet at fokusere på bæredygtighed og innovation - til gavn for os alle.