ELRÅDGIVNING

KONKURRENCE: ER DIN BOLIG EL-TJEKKET?

Du vil gerne spare på strømmen, men du ved måske ikke helt, hvor du skal sætte ind for at få den største besparelse. Det vil KONSTANT gerne hjælpe dig med.

Du har derfor mulighed for at vinde et besøg af en energirådgiver hjemme i din private bolig. Energirådgiveren vil under besøget give dig gode råd til, hvordan du kan nedbringe dit elforbrug og derved spare penge.

Elrådgivningen vil tage udgangspunkt i dit elforbrug herunder fleksibelt elforbrug, det største besparelsespotentiale og hensigtsmæssig adfærd.

Du har også mulighed for at få en god snak om varmepumper og anden energiteknologi.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og sende nedenstående formular. Så deltager du i konkurrencen om et besøg af en energirådgiver.

Fakta om besøget

Besøget vil vare ca. to timer og vil indeholde rådgivning om dit elforbrug. Besøget vil finde sted i maj og juni i 2020.

Der udtrækkes 10 vindere.

Vinderen/ne får direkte besked i uge 23.

Hvis du vinder konkurrencen, vil du blive kontaktet af en energirådgiver med henblik på at aftale tidpunkt for besøget.

Covid-19/Coronavirus

Da det er vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden, tager vi selvfølgelig alle nødvendige hensyn.

KONSTANT følger situationen og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til at mindske risikoen for smittespredning i forbindelse med Covid-19/Coronavirus. Hvis situationen betyder, at et besøg ikke kan finde sted i maj eller juni, vil vi finde en senere dato for besøget. 

Betingelser for deltagelse

Forudsætning for at få besøg af en energirådgiver er, at besøget kan finde sted i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 18.00 fra mandag til og med torsdag.

Vinder skal eje/leje privat boligen, som skal være beliggende i KONSTANTs forsyningsområde og skal have en elmåler fra KONSTANT. Tjek, at der står ”NRGi” eller ”KONSTANT” på elmåleren.

Læs konkurrencebetingelserne her.

VIDEO

EN HELDIG FAMILIE FÅR BESØG AF KONSTANTS ENERGIRÅDGIVER

UDFYLD OG INDSEND

DELTAG I KONKURRENCENSådan deltager du

1. Udfyld kontaktformularen
2. Angiv det tidsrum, hvor vi kan få fat i dig, hvis du vinder besøget
3. Bekræft, at du er informeret om KONSTANTs håndtering af dine personlige data
4. Klik på "Send"

Du vil herefter modtage kvitteringsmail fra os, og vi vil vende tilbage til dig, hvis du er en af de heldige vindere af et besøg.

Persondatapolitik
Hvis du bruger kontaktformularer på hjemmesiden, vil vi have brug for dit navn, din adresse, din e-mailadresse og telefonnummer., som er nødvendigt for at kunne behandle din henvendelse, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1, f), jf. Databeskyttelseslovens § 6 stk. 1. Oplyser du andre personoplysninger i kontaktformularen, vil vi behandle disse oplysninger hvor nødvendigt til brug for besvarelse af din henvendelse. Din henvendelse slettes efter 1 år.

Læs mere om KONSTANTs håndtering af dine personoplysninger her.