NRGi Net A/S - Energibesparelser - Stor besparelse via luft til luft-varmepumpe

FÅ TILSKUD FRA NRGi NET A/S

BOLIGEJER SUPPLERER ELRADIATORER MED VARMEPUMPE

Lisbeth og Per har fået 2.000 kr. i tilskud fra NRGi Net A/S til en luft til luft-varmepumpe i deres hus i Knebel.

Der var én god grund til, at Per og Lisbeth fik en varmepumpe. ”Vi kunne simpelthen spare en masse strøm og penge ved at bruge en luft til luft-varmepumpe i stedet for elradiatorerne”, fortæller Per.

Lisbeth og Per er meget glade for deres varmepumpe, der varmer det 138 m² store hus fra 1989 op. ”Vi har stort set ikke haft tændt for elradiatorerne i den tid, vi har haft varmepumpen. Vi var bekymrede for, om den ville larme, men det gør den slet ikke”, fortsætter Per.

INVESTERING ER HURTIG TJENT HJEM

FAMILIEN ANBEFALER LUFT TIL LUFT-VARMEPUMPE

Installatøren af varmepumpen rådgav Per og Lisbeth om tilskuddet. ”Installatøren var også flink til at fortælle os om mulighederne for tilskud.

Det var faktisk meget enkelt og nemt at få tilskud fra NRGi Net A/S. Vi sendte papirerne ind, og et stykke tid efter var der 2.000 kr. på vores konto.
Det var snildt”, siger Per.

Per har kun rosende ord om luft til luft-varmepumpen. ”Jeg kan kun anbefale folk at få en luft til luft-varmepumpe. Det er nemt at regulere varmen, og den reagerer hurtigt. Den er effektiv og lydsvag. Selv min kone er begejstret for, hvor lydsvag varmepumpen er”, slutter Per.

Store besparelser
Beregninger viser, at man kan spare en tredjedel af sine varmeudgifter ved at skifte fra elvarme til en luft til luft-varmepumpe. Besparelsen fremkommer ved, at varmepumpen kun bruger 1 kWh for at give 3 kWh varme.

Da varmepumpen ikke kræver tilslutning til det eksisterende varmeanlæg, er investeringen derfor hurtigt tjent hjem igen.

Luft til luft-varmepumper egner sig også især godt i sommerhuse eller som supplement til elradiatorer i helårsbeboelser.

Reduktion i elafgift - NRGi Net A/S

FÅ REDUKTION I ELAFGIFT

HUSK OGSÅ AF REGISTRERE VARMEPUMPEN I BBR

Familen i Knebel gør også brug af muligheden for reduktion i elafgift.

Der gælder en særlig regel for elafgiften i helårsboliger med elvarme. Reglen betyder, at alle private kunder, der bruger elvarme til at opvarme deres helårsbolig, kan få en reduktion i elafgiften for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år.

Når du som boligejer har fået varmepumpen registreret i Bygnings- og Boligeregistret, kontakter du dit lokale forsyningsselskab, der herefter registrerer den ændrede opvarmningsform. Afgiftsnedsættelsen vil herefter fremgå af elregningen.

DET ER NEMT!

DU KAN OGSÅ FÅ TILSKUD

Per og Lisbeth havde inden installationen  af luft til luft -varmepumpen indgået en tilskudsaftale med NRGi Net A/S (i dag KONSTANT).

Forsyningsselskabet giver tilskud til projekter inden for vedvarende energi til private boligejere i hele Danmark. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilken opvarmningsform du skifter fra og til.

Du har mulighed for at søge tilskud til følgende energiforbedringer i din bolig:

  • Jordvarmepumpe
  • Luft til vand-varmepumpe
  • Luft til luft-varmepumpe
  • Solvarmeanlæg
  • Træpillefyr

Ansøg om tilskud
Det er nemt at søge om tilskud. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du skal søge om tilskud, inden anlægget bestilles. Du må selvfølgelig gerne have undersøgt markedet og hentet tilbud hjem. Og du får direkte besked, når du kan gå i gang med det energiprojekt.

Sådan gør du:

  1. Du udfylder ansøgningen på www.konstant.dk
  2. Du får direkte svar på din ansøgning og kan bestille materialer/montør
  3. Du sender faktura og tilskudskontrakt til KONSTANT
  4. Du modtager tilskuddet direkte på din konto.